Web Services

Internet services, webdesign og hosting
Opsætning af email/dns/web/ftp

Mange muligheder på nettet

Internettet er et stort sted og Media Support tilbyder personlig rådgivning og gennemgang af mulighederne i et sprog der er til at forstå. Du kan få hjælp til alt fra opsætning af email-konti til planlægning og fremstilling af dynamiske hjemmesider med nyeste teknologier, forbedring af din nuværende hjemmeside med søgemaskine optimering, samt opsætning og drift af webbaserede fil- og streaming-servere.

Blandt de typiske opgaver er..

  • Webdesign og produktion af dynamiske hjemmesider (html, css, ajax, js, php, mysql).
  • Webdesign og produktion af Wordpress hjemmesider.
  • Opsætning og hosting af dns, hjemmesider, email, QuickTime streaming og filservice.
  • Opsætning af Gmail og iCloud emailkonti, samt overførsel af lokale emails til nettet.
  • Salg, opsætning og drift af web-, afp-, ftp- og backup-servere.
  • Undervisning i en række web-platforme, som Wordpress og Mailchimp.

Webdesign

Media Support fremstiller moderne og effektive hjemmesider. De kan både være baseret på standard platforme, som Wordpress - eller være specielt byggede efter nyeste webstandarder. Det kan være projekter af forskellig størrelse, fra enkle præsentationer til dynamiske, database-drevne websites med komplekse udregninger og funktioner. I tæt samarbejde med kunden foretages alt fra planlægning og dataindsamling til design og kodning af det endelige website. Har du idéen, så klarer Media Support resten.

Hosting, domæner, dns

Media Support tilbyder drift af servere til en række services: Webhotel, emailhotel, mysql database, afp- og ftp-fildeling, samt QuickTime streaming server. Derudover registreres og håndteres domænenavne inkl. opsætning af domain-name-service (dns). Hosting services tilbydes både med og uden webdesign projekter - og enhver opsætning kan klares.

Mail og markedsføring

Få hjælp til mange af internettets muligheder. Fra alle former for email konti, som Gmail, Gmail for Business, og iCloud - til markedsføring via Google AdWords og MailChimp. Media Support kan både hjælpe med opsætningen, samt undervise i brugen af dem.

Har du brug for hjælp, så kontakt Media Support.